Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: Mr. Pieper
Waar: Enschede

Graag deel ik hieronder mijn mening over Dhr. Maarten van der Veen van KAYA-ADVOCATEN en Jos Pieper van Pieperadvocaat.nl.

-----------

Ik ben twee jaar bezig geweest met KAYA-ADVOCATEN uit Enschede. Dhr. Maarten van der Veen heeft mijn zaak aangenomen voor een vaste prijs. Dit bedrag is netjes betaald en meneer Maarten van der Veen zou per omgaande aan de slag gaan voor mij.

Meneer belde mij zelf nooit en moest continu achter zijn broek aan. Na 12 maanden was er nog steeds niets gebeurd en uiteindelijk bleek Dhr. van der Veen te kampen met een burn-out. Sja, dat krijg je als je alleen je zakken wilt vullen en je werk niet aankan.

Mijn zaak is hierna overgedragen aan Dhr. Jos Pieper van Pieperadvocaten.nl. Vervolgens heb ik alle stukken nogmaals op moeten sturen en ik heb meneer Pieper ruim de tijd gegeven om zich te verdiepen in mijn zaak. Inmiddels ben ik weer 12 maanden verder en ik ben net zo ver als 24 maanden geleden. Er is NIETS gebeurd door deze twee "advocaten". Je wordt continu aan het lijntje gehouden met mooie praatjes. Ik ben keer op keer voor de gek gehouden door hun. Uiteindelijk deelde dhr. Jos Pieper mij mede dat hij niet meer verder wilde met zaak omdat hij werd bestookt met incasso`s, geen contact kreeg met dhr. van der Veen en allerlei anders smoesjes.

Uiteindelijk heb ik een nieuwe advocaat in arm genomen die mij WEL serieus neemt!

Met andere woorden; doe GEEN zaken met kaya-advocaten en Pieperadvocaat.nl. Ik ga ook nog een klacht indienen bij de orde van advocaten omdat dit een lachertje is hoe deze "bedrijven" met je omgaan.

WEES GEWAARSCHUWD, IK BEN MIJN GELD DUS KWIJT!!

Ingestuurd door: Perry Luijken

Wie: Mr. Bosman
Waar: Arnhem

Ik ben opgelicht door Advocatenkantoor Bosman vanuit Arnhem/ Velp.

Omdat Bosman mijn dossier zal doorlezen of de mogelijkheden ging bekijken of het voor een rechten kans zal hebben. En de bevindingen schriftelijk naar me toe zou zenden. En in die brief stond alleen in andere woorden wat ik, in de intake gezegd had. En vooral stond er in om eigen kosten in rekening te kunnen brengen. En zichzelf in te dekken.

En toen heb ik nog telefonische contact gehad om te kijken of hij iets van mijn dossier kende.
Maar hij wist helemaal niets van mijn dossier , omdat hij mijn vragen totaal niet kon beantwoorden , dus daaruit haal ik dat hij me dossier niet eens gelezen heeft.
En toch durft hij 500 minuten te tellen voor dossier studie die er niet geweest is.
En een heel hoge rekening te sturen voor niet geleverde werk.

En daarna heb ik een afspraak gemaakt op me eigen dossier op te halen.
En toen wilde Bosman me eigen dossier niet eens meer aan mij mee geven.
En me sommeerde om het pand te verlaten. En ook gelijk dreigen dat hij de Politie zou bellen.
Wel 20 keer mee gedreigd. Na een uur wachten heeft hij eindelijk mijn eigendommen terug gegeven. Om me zo weg te krijgen.

Ingestuurd door: Linda van der heiden

Wie: alle
Waar: alle

Er was eens een oude boer die ook een advocaat nodig had. Op een gegeven moment werd hem de brief die zijn advocaat aan de advocaat van de tegenpartij had verzonden ook naar hem verstuurd. Door het taalgebruik in de brief begreep de boer de tekst van de brief niet. Hij ging ermee naar een vriend die ook rechten had gestudeerd. Deze las de brief maar zij niets, nou zei de boer of snap jij het ook niet. Jawel zei hij er staat eigenlijk niet zoveel. Het enigste wat ze elkaar laten weten is pluk jij de ene kalkoen pluk ik de andere.

Ingestuurd door: Wim Langeveen

Wie: Mr. Zillikens
Waar: Hoorn

Mijn hoog bejaarde vader en moeder werden door deze advocaat `bijgestaan`. Mijn ouders hebben nooit een advocaat nodig gehad. Maar toen zij in 2006 naar een verzorgingstehuis verhuisden en hun woning en vakantiewoning werden verkocht, ontving ik opeens brieven van deze advocaat waarin stond dat mijn ouders mij, (en andere familieleden) niet meer wilden zien. Mijn (dementerende)vader snapte niets van deze brieven maar hij wist wel dat die advocaat bij hem en mijn moeder op bezoek was geweest en dat zij de werkgever was van mijn zus. (mijn zus paste op haar kinderen) Ook mijn moeder gaf aan dat ze me wel wilde blijven zien. Toch werd mij op een gegeven moment de toegang tot mijn ouders door het zorgcentrum ontzegd. Ik heb mevr Mr. Zillikens destijds op de hoogte gesteld van wat er speelde: nl dat mijn zus samen met haar `therapeut`/vriend het geld van mijn ouders uit het zicht van de belastingen en Sociale Dienst op de Azoren wilden beleggen en dat ik mij daar heel kritisch over uitgelaten had naar mijn zus. Hoewel mijn vader al in 2005 onderzoeken in het ziekenhuis had gehad waaruit bleek dat hij dementerende was bleef mevrouw Zillikens maar volhouden dat mijn ouders geestelijk helemaal in orde waren en dat ze prima over hun eigen geld konden beslissen. Ik heb toen een verzoek bij de kantonrechter ingediend om bewindvoering aan te vragen. Na twee jaar en heel veel tegenstand van mevrouw Zillikens is eindelijk de bewindvoering uitgesproken. Veel te laat..... In 2013 is mijn moeder overleden. Er blijkt E 200.000 van mijn ouders spoorloos verdwenen te zijn. Inmiddels is het contact tussen mijn vader en mij hersteld maar de financiƫle schade en vooral het persoonlijk leed dat mede door mevrouw Mr Zillikens in mijn familie is aangericht is niet meer te herstellen.

Ingestuurd door: Jacqueline van Schaik

Wie: Mr. Oosthout
Waar: Leiden

Hoe kan het dat een vader de kinderen toegewezen krijgt terwijl hij niet op het adres kan wonen waar hij ingeschreven staat, er bewijs is dat hij een wietplantage wilde starten (foto, film). De moeder in een positie werkt waar ze niets aan kan doen om haar vervolgens af te straffen. Een advocaat die niets doet maar wel rekeningen stuurt. Moeder mankeert geestelijk niets, gebruikt geen drug, heeft verslagen van officiƫle instanties dat vader nooit naar de kinderen heeft omgekeken. En toch krijgt hij de voorlopige voorzieningen. Hoe kan dit???
Rechter heeft bepaald dat deze advocaat niet het proces op de juiste manier heeft gevolgd en heeft daarom een disciplinaire straf uitgesproken. KINDEREN GAAN NAAR SLECHTE VADER!!
Bij de vraag aan deze advocaat hoe dit kan was zijn antwoord.... ``maak je niet druk, er is nog niets verloren gegaan``
Elke dag val ik huilend in slaap en wordt ik huilend wakker. Dit omdat er nog niets verloren is gegaan volgens hem.
Nu krijg ik de melding dat ik nog 14 dagen heb om zijn rekening van meer dan 5000,00 (vijf duizend euro) over te maken. Dit is gebaseerd op de tijd die hij claimt te hebben besteed aan mijn scheiding.
Ik ken zijn levensverhaal ondertussen helemaal. Dit omdat hij mij deze meerdere malen heeft verteld.
De gegevens die ik hem aanvoer worden niet gebruikt en vervolgens krijg ik de schuld dat hij deze niet heeft terwijl ik aan kan tonen dat deze allang in zijn bezit zijn. Dus of ik deze dan weer opnieuw kan sturen. Al deze tijd brengt hij wel even in rekening.
Meneer Oosthout..... BEDANKT DAT IK MIJN KINDEREN VOOR MINSTENS EEN JAAR KWIJT BEN!!! EN DAT ZE NU IN EEN ONVEILIGE SITUATIE ZITTEN!!!
Ach ja... voor u is er niets verloren gegaan ..... alleen maar gewonnen.... het gaat tenslotte om de euro`s en niet om het resultaat

Ingestuurd door: Jerney Wijngaard

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: