Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: Mr. Bas Eble
Waar: Haarlem

Een ronduit misdadig optreden van mr. Bas Eble van Eble Advocaten d.d. woensdag 20-08-2014 om 11:02 uur: Onvriendelijke bejegening, impertinente/beledigende vraag en niet-transparant.

Red: Dit bericht is anoniem geplaatst. Wij schijnen verplicht te zijn de aangeklaagde rechtsgeleerde op verzoek uw naam en adres kenbaar te maken waarop u het risico loopt op een smaadproces. Op uw verzoek verwijderen wij uw bijdrage.

Wie: Mr. V.J.M. Janszen
Waar: Haarlem

Door Jurofoon ben ik keurig naar dit advocatenkantoor doorverwezen. Mr. Janszen heeft mij niet eens laten uitpraten. Het is een schande, dat een advocaat alleen maar voor geld loopt en een alleenstaande vrouw in hulpeloze toestand achterlaat. Schande!

Red: Wij schijnen verplicht te zijn de aangeklaagde rechtsgeleerde uw naam en adres te geven als daar om verzocht wordt, waarop u het risico loopt op een smaadproces. Wij kunnen ook op uw verzoek uw bijdrage verwijderen.

Wie: Pot Jonker Advocaten
Waar: Haarlem

Ik heb mij aan de balie gebeld bij de secretaresse met een spoedeisende hulpvraag in een civiele kwestie. Er was geen mogelijk om kort een advocaat te spreken in dit grote kantoor. Ik heb niet eens mijn juridische casus kunnen toelichten. Ik kreeg een visitekaartje mee en moest morgen maar bellen. Dit is een voorbeeld van hoe je een potentiele klant je kantoor uitjaagt om nooit meer terug te komen. Van service of inlevingsvermogen is hier geen sprake. Ze jagen je alleen al op kosten om binnen te komen. In een woord: Onklantvriendelijk!

Red: U heeft dit bericht anoniem geplaatst. Wij schijnen
verplicht te zijn om op verzoek van de aangeklaagde rechtsgeleerde uw naam en adres te verstrekken. U loopt daarmee het risico op een smaadproces. Om dat te voorkomen kunt u alsnog dit bericht van uw naam etc. te voorzien, of verwijderen wij het op uw verzoek.

Wie: Juridisch Loket
Waar: Haarlem

Ik heb mij voor juridische hulp en advies gemeld. Met het oog op de aanvraag van een straat-en contactverbod. En hulp bij de geweigerde behandeling van mijn klachten door Politie Kennemerland en de GGD Kennemerland. De medewerkster heeft mij totaal niet serieus genomen en mij wijsgemaakt, dat het omwille van de snelheid beter zou zijn om zelf een advocaat te zoeken door in de regen de Nieuwe Gracht (waar vele advocatenkantoren binnen het arrondissement Haarlem gevestigd zijn) af te sjouwen. Een onmenselijke non-behandeling, schande!

Wie: Timo de Deugd
Waar: Zwanenburg

Mr. de Deugd houdt iedere dinsdagavond spreekuur in wijkcentrum De Olm in Zwanenburg. Ik heb mij met een urgent rechtsbijstandsverzoek voor het spreekuur gemeld. Deze advocaat had geen tijd voor mij, maar wel om met andere te spreken. Dit is de tweede keer dat hij aan mij hulp weigert. Bespaar uzelf van uw kostbare tijd, energie en/of gezondheid en valse hoop door deze raadsman links te laten liggen.

Red: Dit bericht is anoniem geplaatst. Wij schijnen verplicht te zijn om op verzoek van de aangeklaagde rechtsgeleerde uw naam en adres op te geven. U loopt daarmee het risico van een smaadproces. Om dat te voorkomen verwijderen wij uw bijdrage op uw verzoek.

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: