Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: Mr. Froana Hoff
Waar: Leiden

Deze mevrouw heeft mij volledig verkeerd geadviseerd over als expat naar het buitenland verhuizen met mijn gezin. Dankzij haar krijg ik mijn kind niet terug naar Nederland vanuit het Midden-Oosten. Ze was namelijk even vergeten het internationale verdrag voor kinderontvoering te noemen in haar advies. En het feit dat als je als gezin naar het buitenland verhuist, je automatisch de woonplaats van je kind wijzigt en je dus niet meer zo maar met je kind terug kunt naar Nederland. Ook niet als je Nederlander bent en je kind ook.
Gevolg: ik moest het land verlaten en mijn kind achterlaten. Gevolg: een huilend kind op skype dat zijn mama mist en naar huis wil. En ik sta met mijn rug tegen de muur, zonder inkomen, zonder juridische middelen om mijn ex te dwingen onze zoon te laten gaan. Bedankt Froana!

Ingestuurd door: Suzan De Groot

Wie: Mr. Monique van Roosmalen
Waar: Emmen

Geachte heer/mevrouw,
In 1983 buiten gemeenschap van goederen getrouwd met H.P. Vanaf de eerste dag heb ik meegewerkt in het bedrijf. Van een klein boerenbedrijf, een groot paardenbedrijf gemaakt. Tot ongeveer 1997 had H.P. maatschapsverband met zijn vader. Daarna kwam ik in de maatschap. We kregen drie kinderen. Toen de oudste en de jongste mee gingen werken, werd onze de maatschap samen met de kinderen ook ingeschreven bij de KvK. Op de inschrijving staat achter mijn en de naam van H.P. als startdatum 1983. In 2010 wilde H.P. van mij scheiden. Hij ging met zijn vriendin achterop ons bedrijf met haar wonen. In 2012 ben ik verhuisd met de jongste dochter. De oudste bleef werken bij haar vader. In augustus 2012 werd Monique van Roosmalen mijn advocate. Het contact met mij van haar kant, was nihil. Mijn emails werden in negen van de tien keer, niet beantwoord. Tot de rechtszitting in april 2015, ben ik hooguit vier keer bij haar op kantoor geweest. Tijdens de gesprekken daar, was er nooit iets concreets gedaan. Ik had de indruk, dat ze mij een hopeloos geval vond. Met de informatie die ik haar gaf, heeft ze niets gedaan. Tijdens de rechtszitting heeft ze me aan geen enkele manier verdedigd.
Het stoorde mij uitermate, dat ze op een zeer vriendschappelijke manier omging met de advocate van mijn ex H.P.
Op haar advies heb ik genoegen genomen, met een kleine geldelijke vergoeding.
Na bijna 28 jaar gewerkt te hebben in het bedrijf, kreeg ze niet voor elkaar, dat ik meer kreeg dan 10000 euro. Een bedrijf van meer dan een miljoen waard.
De 10000 euro is het enigste dat ik uit het bedrijf heb meegekregen. Ook een pensioen is van de baan. Dit geld zit allemaal in het bedrijf.

Ik voel me door deze advocate aan het lijntje gehouden. Ben diep teleurgesteld, dat ze niets heeft gedaan. Haar reactie was vaak, dat het zoveel was en ze niet goed wist wat ze er mee moest doen.
Ze had me beter naar een andere advocaat kunnen laten gaan, die meer verstand van dit soort zaken had.

Ingestuurd door: Annelies Oostra

Wie: Mr. Douwe Linders.
Waar: Amsterdam.

Deze advocaat neemt het niet zo nauw met de waarheid Hij schroomt er niet voor om onwaarheden aan de rechtbank te vertellen.
Is voor zijn cliënt niet zo erg maar wal voor de tegen partij.
Deze advocaat is naar mijn mening een schande voor de advocatuur.
Het heeft een obsessie voor geld kan niet echt goed rekenen maar heeft geen moeite met het aandikken van rekeningen doormiddel van allerlei duistere kosten op te voeren waar met de grootste moeite
geen logica in zit.

Albertus Kunst

Ingestuurd door: Albertus Kunst

Wie: De Boorder
Waar: Den haag

Tot mijn grote verbazing lees ik hier diversen nare berichten over Mr. M. De Boorder. Ik zal u mijn ervaringen met deze top advocaat vertellen.
Door de inzet van Menno (ik noem hem bij voornaam omdat hij al zeker tien jaar mijn zaken behartigd ) heb ik o.a. mijn zoon terug gekregen vanuit het buitenland naar jaren lang procederen, ik heb dankzij de steun van Menno mijn leven op orde gekregen en kan met trots vertellen dat ik kostenloos door zijn steun mijn eigen onderneming op poten heb weten te zetten wat me anders nooit gelukt zou zijn. Menno is een man met gevoel en zet zich ook 200% in voor zijn cliënten, wat krom is praat Menno dan ook gewoon recht in de rechtszaal. Kortom ik zal Mr. De Boorder zeker aanbevelen!

Mvg,

Dante.

Ingestuurd door: Dante M

Wie: Geachte redactie
Waar: -

Wij constateerden tot onze vreugde dat u gehoor had gegeven aan ons verzoek, tot wij heden tot onze verbijstering constateerden dat u toch weer bezig bent onrechtmatige berichten te plaatsen. U plaats berichten omtrent een Nijmeegse advocaat, veronderstellende dat hij als "de anonieme rechtsgeleerde" berichten heeft geplaatst. Die titel heeft u echter zelf verzonnen, WIJ hebben de berichten immers geplaatst. Overigens ook nimmer met de aanhef " Geachte redactie". U heeft onze berichten dus ook nog inhoudelijk gewijzigd. Dit laatste bericht, is voor ons - in samenhang met de toon en de strekking van de berichten op de site, voldoende aanleiding om alsnog tot verwijdering over te gaan indien u dat bericht handhaaft.

Het verzoek aan de Rechtbank blijft vanzelfsprekend gereed voor indiening. Of u verwijdert het laatste bericht, of wij verwijderen uw site. Wij vernemen graag ommegaand, bij gebreke waarvan wij zullen over gaan het inplannen van een datum voor kort geding verwijdering.

Red: Kijk, dat bedoelen we nou.
Beste Mr. N, u kunt denken anonieme dreigementen te uiten, maar u bent te traceren op uw IP-adres en u schijnt het nog niet te snappen hè?

Ingestuurd door: - Mr. N

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: