Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: Mr Birrou zit bij termeulen
Waar: Roermond

Deze advocaat is helemaal geen goede is onervaren vraagt u geld of toevoeging en 2 weken later kunt u een nieuwe zoeken kijk hij het niet dus ik raad u aan naar deze advocaat Birrou niet heen te gaan luister mijn raad aan ik heb ervaring mee en houd ook mensen die niet veel geld hebben voor de gek heb het zelf mee gemaakt met zijn eigen cola verstaat hij zich niet

Wie: Courtwatch
Waar: Nergenshuizen

COURTWATCH ONBEREIKBAAR: Jammer, we hopen dat het tijdelijk is.
Plaats uw ervaringen met rechtsgeleerden (zolang) op deze site.

Wie: Orde van Advocaten
Waar: Ressort Arnhem-Leeuwarden

Ik ben met de Orde van Advocaten in een ``conflict``. Omdat een uitspraak van de Raad van State voor recht verklaard dat de Deken (elke) een openbaar bestuursorgaan is. Dit weigeren (niet tegemoetkomen aan m`n bezwaren) dit openbaar te maken. Een openbaar bestuursorgaan moet volgens regels in de Algemene wet bestuursrecht hun tuchtklacht onderzoek doen. Dus op een besluit mag je bezwaar maken. En deze bezwaren moeten dan behandeld worden. Het besluit op bezwaar wordt daarna door een bestuursrechter beoordeeld en niet door een Raad van Discipline. De Raad kan alleen beoordelen of de Deken als openbaar bestuursorgaan, zich als advocaat netjes heeft gedragen en gehandeld. De Deken weigert zich te openbaren als openbaar bestuursorgaan en beroept zich erop dat de Advocatenwet alle vrijheid geeft om het tuchtklachtonderzoek (regelloos) te doen zoals ze dit willen. Dit gedrag kan blijven bestaan doordat ``ze`` er geheel niet over schrijven in hun correspondentie of in hun beslissingen. De Raad volgt kritiek- en achteloos de tekst van de beslissingen van de Deken. Terwijl dit vredelievend makkelijk is op te lossen: gewoon (ook op schrift) met redelijkheid communiceren over waarover het moet gaan.

Wie: Voorn & Partners Arbeids Juristen
Waar: 4813 AA Breda

Omdat mijn advocaat mijn zaak tegen mijn ex werkgever heeft verprutst ben ik op internet gaan kijken als ik mensen kan vinden met dezelfde ervaring. Ik kwam op deze site terecht en tot mijn verbazing, het verhaal over de heer Voorn komt exact overeen met wat mij is overkomen. Ik ben natuurlijk op zoek naar slachtoffers van deze kwakzalver, ik heb tot nu tu twee personen gevonden die ook door de heer Voorn zijn opgelicht. kunt u mij in contact brengen met de persoon die het stuk over de heer Voorn heeft geschreven. Ik laat het in ieder geval niet hierbij zitten, die man moet gestopt worden voordat er meerdere gedupeerden vallen.
Bij deze wil ik ook een oproep plaatsen aan alle slachtoffers van deze man. Samen kunnen we hem stoppen.

stuur je mail en verhaal aan; Deanto_29@hotmail.com

Wie: Mr. Plasman Advocaten
Waar: Amsterdam

Plasman Advocaten wisten niet eens hoe ze een echtscheidingsconvenant op moesten stellen.

Ze komen erg zwevering over en vertellen niet de waarheid hoe iets zit, als je het niet weet, kom er dan op terug, maar ga niet zomaar iets zeggen wat niet waar is.

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: