Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: mr Arnoud Jussen
Waar: Rotterdam

Vanwege een vrij drukke rechtspraktijk heb ik een aantal zaken uitbesteed aan een advocaat. Deze advocaat heeft de zaken zeer slecht afgewerkt met als gevolg een groot aantal ontevreden clienten die bij mij verhaal kwamen halen. Mr Jussen te Rotterdam erkende geen enkele aansprakelijkheid.

Ingestuurd door: Jos Keltenbroeck Keltenbroeck

Wie: Rechter Klems Dubios
Waar: Den Bosch

Rechter Klem Dubios heeft in 2010 schuldig,onrechtmatig daad veroorzaak in een van de liefste 10 geblunderd vonnis In 2010 Onbevoegdheid,onvoorzichtigheid,inbreuk op mijn recht,wettelijk ambtelijk bevel gegeven in haar geblunderd uitvoerbare bij voorraad vonnis .Mijn eigendom gratis weg geven zonder enige rechtsgeldig bewijs aan tegen partij.
Vervolg werd ik jaren lang geestelijk geterroriseerd ,financieel uit geperst met dubbel executie opgelicht door Deurwaarder Ras uit Helmond ,Ondertussen Oplichter Notaris Brants uit Helmond had verzorg dat een onrechtmatigdaad akte verdeling en valse handtekening voor de hypotheek geplaatst is om mijn eigendom te plunderen,levenspolis en financieel te beroven . Mijn ex advocate van Gastel uit Helmond heeft juridisch fout op fout gemaakt het hoger beroep is niet bij recht bank ingeschreven liet hij de notaris onrechtmatig akte met valse hand tekening woning laten passeren,overleg samen met tegen partij advocate van Wijk uit Helmond om de vonnis rechts geldig te maken zo dat ze kan executeren ,ontvang dubbel betaling van mij en ook toevoeging.Hij is net een echt een slang in je achter tuin .
Het niet rechts geldig vonnis 2010 hebben deze witte boord criminelen verzorg dat het vonnis rechtsgeldig is om mij financieel uit te persen ,op lichten en 5 jaar lang geestelijk geterroriseerd in de Naam van de Koning .
Inmiddels ben ik op zoek naar een goed gespecialiseerd human right/slachtoffer advocate om tegen de staat aansprakelijk te stellen .Alle advies zijn welkom

Ingestuurd door: Nita Persaud

Wie: Mr. Froana Hoff
Waar: Leiden

Deze mevrouw heeft mij volledig verkeerd geadviseerd over als expat naar het buitenland verhuizen met mijn gezin. Dankzij haar krijg ik mijn kind niet terug naar Nederland vanuit het Midden-Oosten. Ze was namelijk even vergeten het internationale verdrag voor kinderontvoering te noemen in haar advies. En het feit dat als je als gezin naar het buitenland verhuist, je automatisch de woonplaats van je kind wijzigt en je dus niet meer zo maar met je kind terug kunt naar Nederland. Ook niet als je Nederlander bent en je kind ook.
Gevolg: ik moest het land verlaten en mijn kind achterlaten. Gevolg: een huilend kind op skype dat zijn mama mist en naar huis wil. En ik sta met mijn rug tegen de muur, zonder inkomen, zonder juridische middelen om mijn ex te dwingen onze zoon te laten gaan. Bedankt Froana!

Ingestuurd door: Suzan De Groot

Wie: Mr. Monique van Roosmalen
Waar: Emmen

Geachte heer/mevrouw,
In 1983 buiten gemeenschap van goederen getrouwd met H.P. Vanaf de eerste dag heb ik meegewerkt in het bedrijf. Van een klein boerenbedrijf, een groot paardenbedrijf gemaakt. Tot ongeveer 1997 had H.P. maatschapsverband met zijn vader. Daarna kwam ik in de maatschap. We kregen drie kinderen. Toen de oudste en de jongste mee gingen werken, werd onze de maatschap samen met de kinderen ook ingeschreven bij de KvK. Op de inschrijving staat achter mijn en de naam van H.P. als startdatum 1983. In 2010 wilde H.P. van mij scheiden. Hij ging met zijn vriendin achterop ons bedrijf met haar wonen. In 2012 ben ik verhuisd met de jongste dochter. De oudste bleef werken bij haar vader. In augustus 2012 werd Monique van Roosmalen mijn advocate. Het contact met mij van haar kant, was nihil. Mijn emails werden in negen van de tien keer, niet beantwoord. Tot de rechtszitting in april 2015, ben ik hooguit vier keer bij haar op kantoor geweest. Tijdens de gesprekken daar, was er nooit iets concreets gedaan. Ik had de indruk, dat ze mij een hopeloos geval vond. Met de informatie die ik haar gaf, heeft ze niets gedaan. Tijdens de rechtszitting heeft ze me aan geen enkele manier verdedigd.
Het stoorde mij uitermate, dat ze op een zeer vriendschappelijke manier omging met de advocate van mijn ex H.P.
Op haar advies heb ik genoegen genomen, met een kleine geldelijke vergoeding.
Na bijna 28 jaar gewerkt te hebben in het bedrijf, kreeg ze niet voor elkaar, dat ik meer kreeg dan 10000 euro. Een bedrijf van meer dan een miljoen waard.
De 10000 euro is het enigste dat ik uit het bedrijf heb meegekregen. Ook een pensioen is van de baan. Dit geld zit allemaal in het bedrijf.

Ik voel me door deze advocate aan het lijntje gehouden. Ben diep teleurgesteld, dat ze niets heeft gedaan. Haar reactie was vaak, dat het zoveel was en ze niet goed wist wat ze er mee moest doen.
Ze had me beter naar een andere advocaat kunnen laten gaan, die meer verstand van dit soort zaken had.

Ingestuurd door: Annelies Oostra

Wie: Mr. Douwe Linders.
Waar: Amsterdam.

Deze advocaat neemt het niet zo nauw met de waarheid Hij schroomt er niet voor om onwaarheden aan de rechtbank te vertellen.
Is voor zijn cliƫnt niet zo erg maar wal voor de tegen partij.
Deze advocaat is naar mijn mening een schande voor de advocatuur.
Het heeft een obsessie voor geld kan niet echt goed rekenen maar heeft geen moeite met het aandikken van rekeningen doormiddel van allerlei duistere kosten op te voeren waar met de grootste moeite
geen logica in zit.

Albertus Kunst

Ingestuurd door: Albertus Kunst

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: