Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: Mr. Ruben Verschuren van Weidema & Van Tol Advocaten
Waar: Badhoevedorp

Op verwijzing van het Juridisch Loket ben ik terecht gekomen bij Mr. Verschuren - advocaat in opleiding. Twee uur lang heb ik op gesprek gezeten. Er zijn aan mij duidelijke toezeggingen gedaan. Eerst zou er onverwijld een gang naar de rechter worden ingezet, daarna werd dit afgezwakt naar bemiddeling. De laatste stand van zaken was dat Verschuren contact op zou nemen met betrokkene. In plaats daarvan kreeg ik uit het niets een mail - zonder enige persoonlijke toelichting - dat de raadsman zich zonder enige aanleiding uit de zaak onttrekt.
Mr. Verschuren heeft zich niet aan zijn eigen toezeggingen gehouden.
Tevens getuigt de manier van mij informeren ter zake zijn 180 graden draaikonterij van laakbaar gedrag.
In geval van enige oprechte betrokkenheid en fatsoen, had Verschuren niet voor deze laffe daad per brief/mail gekozen.
Er zijn valse verwachtingen gewekt om mij vervolgens in hulpeloze toestand achtergelaten. Onder de smoes dat Verschuren opeens niet voldoende juridisch onderlegd zou zijn. Schande!

Wie: Mr. J.W. Spanjer van Advocatenkantoor Trompenburg
Waar: Haarlem

Ondanks mijn duidelijk geformuleerde rechtsbijstandshulpvraag liet deze pestkop mij met voorbedachten rade tevens na het bieden van valse verwachtingen naar zijn ouderwetse, muffe kantoor komen. Om daar vervolgens mij tijdens mijn emotionele relaas in de rede te vallen met irrelevante vragen over data in plaats van interesse te tonen in de inhoud. Mr. Spanjer neemt enkel zaken aan voor geld. Morele verantwoordelijkheid is deze moedwillige vreemd. Directe openheid van zaken had wel zo fair geweest.

Wie: Mr. Bas Eble
Waar: Haarlem

Een ronduit misdadig optreden van mr. Bas Eble van Eble Advocaten d.d. woensdag 20-08-2014 om 11:02 uur: Onvriendelijke bejegening, impertinente/beledigende vraag en niet-transparant.

Red: Dit bericht is anoniem geplaatst. Wij schijnen verplicht te zijn de aangeklaagde rechtsgeleerde op verzoek uw naam en adres kenbaar te maken waarop u het risico loopt op een smaadproces. Op uw verzoek verwijderen wij uw bijdrage.

Wie: Mr. V.J.M. Janszen
Waar: Haarlem

Door Jurofoon ben ik keurig naar dit advocatenkantoor doorverwezen. Mr. Janszen heeft mij niet eens laten uitpraten. Het is een schande, dat een advocaat alleen maar voor geld loopt en een alleenstaande vrouw in hulpeloze toestand achterlaat. Schande!

Red: Wij schijnen verplicht te zijn de aangeklaagde rechtsgeleerde uw naam en adres te geven als daar om verzocht wordt, waarop u het risico loopt op een smaadproces. Wij kunnen ook op uw verzoek uw bijdrage verwijderen.

Wie: Pot Jonker Advocaten
Waar: Haarlem

Ik heb mij aan de balie gebeld bij de secretaresse met een spoedeisende hulpvraag in een civiele kwestie. Er was geen mogelijk om kort een advocaat te spreken in dit grote kantoor. Ik heb niet eens mijn juridische casus kunnen toelichten. Ik kreeg een visitekaartje mee en moest morgen maar bellen. Dit is een voorbeeld van hoe je een potentiele klant je kantoor uitjaagt om nooit meer terug te komen. Van service of inlevingsvermogen is hier geen sprake. Ze jagen je alleen al op kosten om binnen te komen. In een woord: Onklantvriendelijk!

Red: U heeft dit bericht anoniem geplaatst. Wij schijnen
verplicht te zijn om op verzoek van de aangeklaagde rechtsgeleerde uw naam en adres te verstrekken. U loopt daarmee het risico op een smaadproces. Om dat te voorkomen kunt u alsnog dit bericht van uw naam etc. te voorzien, of verwijderen wij het op uw verzoek.

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: