Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: De Groen en Van Lint
Waar: Sassenheim

Een heel slecht aangeschreven advocatenkantoor in de Duin- en Bollenstreek. De heren jacco van lint en paul de groen zijn onkundig, ongemotiveerd en nooit bereikbaar. Van verschillende mensen heb ik gehoord hoe zij liegen en bedriegen en helaas heb ik dit zelf ook ervaren, na wel eerst financieel te zijn leeggeklopt. Mensen, hier moet u zeker niet zijn!!!!

Wie: Mr X
Waar: leeuwarden

Goedendag,

Ik wil hier heel graag het verhaal opschrijven van onze ex advocaat. Deze man (advocaat) heeft alles fout gedaan wat maar fout kan en de zaak is nu in behandeling in Groningen. Nu zegt deze meneer dat als wij iets van hem op internet zetten hij ons gaat vervolgen wegens smaad, Kan dit. En wat kan ik wel en wat niet opschrijven. Als ik bij de feiten blijf kan hij ons toch niks maken?

Deze man (advocaat) scheld je gewoon uit en wordt zeer persoonlijk.
Ik doe met opzet advocaat tussen haakjes want deze man mag gewoon niet zo genoemd worden.

Red: Er zijn buiten onze reactie meerdere antwoorden mogelijk. Het lijkt er op dat deze (advocaat) doodsbang is dat zijn doen en laten openbaar gemaakt wordt. U zou hem persoonlijk aan kunnen schrijven waarin u hem vraagt hoe hij het gerezen probleem met u op wil lossen. Misschien komt het dan tot een bevredigende afsluiting van de zaak. Zo niet plaatst u onverkort uw brief- en zijn antwoord letterlijk op deze site. Als hij niet binnen redelijke tijd reageert, dan zet hij ook zichzelf tekijk. O.i.z. kan geen rechter u dat verbieden wegens de grondwet ``vrijheid van drukpers`` U doet een redelijk verzoek, hij wil er niet aan meewerken, of reageert niet en dat publiceert u.

Als u een sterke zaak heeft kunt u ook een klacht indienen bij zijn deken, maarja daar loopt men helaas vaak tegen het old-boy's netwerk aan dat in de 1e plaats de collega de hand boven het hoofd houdt. Toch worden er in NL ieder jaar wel een paar advocaten daardoor gecorrigeerd.

U kunt er ook een streep onderzetten, het boek sluiten en gepokt en gemazeld verder leven als een van de velen die zeer negatieve ervaringen met de rechtsgeleerdheid heeft.Wie: de Orde
Waar: Den haag.

dames en heren,

ik heb de Orde gedaagd, maar ik zie geen e-mail adres om de dagvaarding aan u te kunnen zenden voor publicatie.

vrgroet,

Dick de Jonge

Red: Dat kan gewoon op de zelfde manier zoals u uw bericht plaatste. Succes!

Wie: diverse
Waar: friesland

Mijn scheidingsprocedure duurt al bijna 8 en is nog niet afgerond. Al geklaagd bij de deken, maar de nota is inmiddels ca €14.000,-. Elke minuut wordt gedeclareerd, maar de daadwerkelijke acties zijn voornamelijk termijnen stellen die weer verlopen, dezelfde informatie opvragen en vragen over de status van het dossier. Ik had nog hoop op de onafhankelijke toezichthouder, maar helaas. Wij kunnen wel blijven klagen, maar beter is misschien een fonds oprichten mbv crowdfunding en desnoods doorgaan tot het Europese hof voor de rechten van de mens? Het is toch onze rechtstaat die de advocatuur probeert te ondermijnen? Makkelijk zal het niet worden, maar er moet toch ergens een mooie case liggen om daarmee naar Europese hof te gaan? Teeven helpt niet, blijkt wel. Wie denkt en helpt mee?

Red: Een van onze leden heeft zijn ``proces`` dat nog veel meer kostte en mede omdat er ``geld geroken was `` daarom verstrikt raakte in de onderlinge belangenverstrengeling tussen de advocaat- rechter en mediators die er allemaal een goed belegde boterham aan hadden voor het Europese Hof gebracht. Daar liggen echter nog 115.000 zaken voor hem op afhandeling te wachten.
- Zolang de overheid onze burgerrechten niet weet te garanderen wegens de zelfde onderlinge belangenverstrengeling ( * ), zit er weinig anders op dan in actie te komen o.a. door de div. rechtsgeleerden aan de schandpaal te nagelen op het internet. Of met z'n allen tegelijk over te gaan tot het staken van betalingen aan advocaten en mediators.
Immers, nogmaals, al die klachtenprocedures die er zijn, zijn er alleen om ons in de waan te laten dat er iets mee gedaan wordt en ons langdurig van het kastje naar de muur te sturen.

* Veel zogenaamde Volksvertegenwoordigers en bijna alle leden van De Raad van Staten zijn rechtsgeleerden die vaak belangen in een adv.kantoor hebben, of als commissaris verbonden zijn aan grote ondernemingen en dienen in de 1e plaats de belangen van elkaar zoals we ook gemerkt hebben hebben bij het afserveren van de gewenste- en noodzakelijke Onafhankelijke Toezichthouder.

Wie: Spectrum advocaten
Waar: Haarlem

Spectrum Advocaten zijn oplichters! Wel bekwaam maar daar heb je als client niets aan omdat ze zich totaal niet op de client richten maar op het zoveel mogelijk declareren. Het gaat ze alleen maar om de winst. Klein voorbeeld is dat als je belt over een exorbitante rekening, je over dat telefoontje een nog exorbitantere rekening krijgt. Ze hebben mij op hoger beroep gestuurd, terwijl er geen schijn van kans is om te slagen. Ze geven geen schatting wat de kosten gaan zijn, maar maken je bang en afhankelijk van ze. Ik wil iedereen waarschuwen voor Spectrum Advocaten, vooral voor Menno Jansen en Marten van Buiten.

Red: Op verzoek van genoemde rechtsgeleerden schijnen wij verplicht te zijn uw naam en adres op te geven zodat ze een smaadproces tegen u aan kunnen spannen. Om dat te voorkomen kunnen wij ook op uw verzoek het bericht verwijderen.

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: