Mocht u eens een keer met iemand in conflict raken, ga dan nooit naar een advocaat.

Probeer er samen uit te komen. Dat mag dan wel eens wat kosten, maar die kosten hebt u in de hand.

Wie: De Advocatuur
Waar: Nederland

DE NEDERLANDSE CIVIELE RECHTSPRAAK IS EEN CORRUPTE BENDE!!!
Na de scheiding van de Kerk de Staat en de Rechtspraak heeft de laatste zich kunnen ontwikkelen als een old-boy`s network waar niemand controle over heeft.

Alle rechtsgeleerden volgden de zelfde opleiding, deelden met elkaar een kamer, sliepen met elkaars verloofdes en schoven elkaar de mooiste baantjes toe nadat men met trots de titel van Meester in de Rechten mocht dragen.

Officieel is er ook de scheiding tussen de rechtspraak, de advocatuur en de mediationindustrie, maar in de praktijk zien we dat soms rechters belangen hebben in advocatenkantoren, zijn advocaten soms plaatsvervangende rechters en samen doen ze er zo af en toe wat mediations bij voor het 2e huisje in de Dordogne, de dikke Audi, of het zeiljacht op het Griekse eiland.

De leden van dit network dekken elkaar tot in het oneindige, het tuchtrecht of de klachtenprocedures zijn er alleen maar voor om de burger in de waan te laten dat er wat aan gedaan wordt, maar worden op die manier langdurig van het kastje naar de muur gestuurd.

Ieder nieuw conflict wordt door hun met blijdschap begroet, een beetje echtscheiding of arbeidsconflict wordt jarenlang over deze belanghebbenden uitgesmeerd, ``als u niet eerst mediation wil doen, maakt u straks een slechte indruk bij de rechter hoor`` zo zegt menig advocaatje die mediation in zijn dienstenpakket aanbiedt. Rechters verwijzen naar een forensisch deskundige voordat hij/zij een uitspraak doet, advocaatjes vinden uw zaak zo moeilijk dat er duur betaald extern advies ingewonnen moet worden enz. enz.

Voor onze ogen wordt in de rechtszaal een gewichtig theater opgevoerd, zodra wij duizenden Euro`s armer, een paar jaar verder en een illusie rijker het paleis verlaten zitten ze gezellig bij elkaar in de koffiekamer alwaar de echte beslissingen genomen worden op grond van, heeft die burger nog wat geld op zak? Kunnen we die nog een keer langs een van ons sturen? Of is die zo langzamerhand uitgeprocedeerd?

Blijf er dus ver van, los samen de problemen op als die zich voor mochten doen. Dat mag wat kosten, maar die kosten heeft u in de hand.

Deze site zal binnenkort van het net verdwijnen, na zoveel jaar zijn wij er wel zo`n beetje klaar mee. Nieuwe berichten kunnen niet meer worden geplaatst.

Bedenk ``van een stijfkop en een zot vult de advocaat zijn pot``

Ingestuurd door: De Redactie

Wie: NAGEL
Waar: ALMERE

Advocaten Nagel te Almere,niet aan te raden.slechte service hoog prijs weinig presentatie,de eest gesprek wordt van alles beloofd, daarna volgt de verrassing de ene achter de andere bovendien heb ik een gevoel dat zij belasting ontdoken want ze sturen bijvoorbeeld een nota van 1 euro,even later sturen een fikse bedraag.Dus advocaten kantoor Nagel niet aan te raden.

Ingestuurd door: F NEMAY

Wie: Gulickx
Waar: breda

Mr PFM Gulickx neem voor mij een zaak aan om in beroep te gaan tegen een gemeentelijke OG aanslag die te hoog was.
De bezwaar termijn van 6 weken was al verstreken wat Gulickx wist maar ik niet, Gulickx neemt de zaak toch aan om zoveel mogelijk rekeningen te schrijven aan mij en zinloze rechtbank procedures te volgen.
Het zoveelste voorbeeld van onbehoorlijk werken in de advocatuur.
Geen advocaat die ik een ander kan aanraden.

Ingestuurd door: marc meijer

Wie: mr. Clarenbeek
Waar: Maassluis

Ik ben van mening dat mr. Clarenbeek is tekortgeschoten, omdat zij ruim 2 jaar niet goed mijn belangen behartigd heeft in de omgangsregeling, alimentatie, gezag en boedelscheiding. En enorme kosten (€ 31.779,95) gerekend heeft over die tijd in drie verschillende rechtszaken.
Zij stuurde nota’s aan rechtsbijstandverzekering SRK, van werkzaamheden, die niet waren verricht maar wel voor veel te hoge bedragen werden gedeclareerd.

Ingestuurd door: Mike de Groot

Wie: Karla Visscher
Waar: Kampen

Mevrouw Karla Visscher van Timmer & Meurs (what`s in the name) zou geen familierecht moeten doen waar kinderen bij betrokken zijn. Dan is er namelijk meer aan de orde dan winnen: namelijk het belang van de kinderen. Nu heb ik niet van haar verloren maar als een moeder aangeeft dat Veilig Thuis iets heeft geadviseerd terwijl dat niet zo is, terwijl je dat wel als motivatie inzet om een contactregeling op te heffen, dan (a) bescherm je je eigen client niet eens tegen het plegen van meineed, (b) heb je geen oog voor het feit dat je een kansloze en onnodige procedure voert over de hoofden van kinderen heen en (c) gaat het waarschijnlijk alleen om werk (pro Deo in dit geval) en geld verdienen. Zeer beschamend en zeer kwalijk. En dan ben ik nota bene de partij die aan de andere kant staat en niet verloren heeft, de vader. Advocatuur is al een carrièreswitch van mevrouw Visscher en voor kinderen met ouders die scheiden is het zeer te hopen dat ze nog een keer een carrièreswitch maakt.

Ingestuurd door: Een vader uit Zwolle

Zoeken

Op naam:
Op plaatsnaam: